ADDRESS

Church Road
St Annes, Lancashire.

PHONE

07812575833

Modele unghii french craciun

“Înainte de sărbători pictez Unghii tehnice care sunt UNICAT, în spiritul sărbătorilor de iarnă. În Trend sunt culorile închise, iar eu am ales albastru gândindu-mĂ la o noapte de iarnă. Unghiile pictate pe fiecare deget înseamnă şi o poveste Care se leagă: moş Crăciun a adus cadourile în Pădure, Omul de zăpadă le-a luat şi a fugit acasă să vadă ce a primit. Am folosit şi noua metodă de cetină de Brad şi globuri în 3D, în relief, DIN gel, care este Noul Trend. Efectul este UNICAT, iar clientèle cu astfel de Unghii se fac remarquer oriunde MERG. Nicio pictură nu seamănă cu Alta. În plus, unghiile ţin circa o Lună, iar o clientĂ poate efectua liniştită orice activez casnică, de la spălat geamuri la spălat vase, pentru că manichiura rezistă “, spune Irina. De craciun si Revelion nu e suficient sa Alegi o tinuta de sarbatoare pe care sa ti-o admire toti invitatii: Daca vrei sa faci Intr-adevar senzatie, trebuie sa iti accesorizezi hainele cu o manichiura pe masura. Pentru asta aveti nevoie de OJe in diferite Culori, cum ar fi Alb sau albastru. Pentru Aplicarea perfortelor Puteti folosi scobitoarele, Varful stilourilor sau agrafele pentru par.

“picturile se fac PE Unghii construite DIN gel, se alungeşte Patul unghiei cu un Sablon pe care se construieşte unghia, după Care se pileşte, sub forma naturală. În iarna aceasta şi anul Care Vine se foloseşte unghia Sub formă migdalată, Care evidenţiază fineţea mâinii, trebuie să uităm de forma pătrată. Oricât de Lungi ar fi unghiile, arată, oricum, Estetic “, arată manichiurista. Unii tehnicieni au testat Dacă Într-adevăr manichiura uscată rezistă mai mult timp decat cea făcută cu Apă, iar rezultatele le-au confirmat Teoria. Comparativ cu manichiura tradițională, manichiura făcută fără apă durează pana la Zece sau chiar douăsprezece zile. O lucrare la ambele mâini costă 300 de lei şi durează puţin peste Două Ore. EA aplică PE unghie un Strat de Vopsea de bază cu o pensulă mai lată, apoi, Cu péninsule subţire, pictează toate elementele de iarna ca un tablou, iar la final presară Pudră de sclipici pentru a da peisajului creat efectul de zăpadă. Un Alt avantaj al acestei manichiuri este Acela că pot fi îndepărtate mult mai ușor cuticulele, deoarece sunt mai ușor de observat atunci Când sunt uscate. Irina Gîrbo Samanati sont 25 de Ani şi a făcut primele Cursuri de manichiuristă în urmă cu opt Ani, la Chişinău. Ulterior, a făcut Cursuri de perfecţionare Atât în Republica Moldova, Cât şi în Ucraina, pentru a cunoaşte toate tehnicile de pictat PE Unghii. A absolvit Facultatea de ştiinţe Economice şi gestiue afacerilor a Universităţii “Babeş-Bolyai” DIN Cluj-Napoca, are Două masterate în domeniu, Dar a visele o carieră în audit şi contabilitate pentru a-şi deschide o afacere în manichiură Într-un Centru Comercial DIN Cluj.

Acum, EA le oferă clientelor Unghii tehnice UNICAT “de Sezon”, pe care le pictează manuel cu Elemente Care ţin de sărbătorile de iarnă. Astfel, PE o porţiune de Doi Centimetri lungime şi o jumătate de centimetru lăţime, Cât are o unghie, apare o lume de BASM în miniatură, pictată cu migală: Sania lui moş Crăciun trasă de Reni, moş Crăciun, Brazi împodobiţi cu globuri în 3D, Peisaje de iarna şi oameni de zăp les adă. Clientèle sunt încântate de noile Unghii pictate, convainc fiind că vor face Furori la petrecerile de Crăciun şi de Revelion. REPORTAJ: lume de BASM în miniatură, Cu moş Crăciun şi Brad cu globuri 3D, pictată PE Unghii (imagine: Dan Tautan/Mediafax foto) Cu Cât curbura naturală este mai accentuată, iar unghiile sunt mai subțiri și mai moi, Cu Atât este mai Probabil ca APA să le afecteze forma și astfel manichiura să nu reziste în timp.